Havet och hemsidan

Idag bestämde jag mig för att ta en liten tur i min lilla Fiat. Dels för att testa min nya GPS och dels bara för att jag kan. Att ha en egen bil är en otrolig befrielse, något många verkar underskatta. Att bara kunna sätta sig i sin bil och dra iväg vart man vill, när man vill, är något som inte riktigt verkar uppmärksammas i diskussionen om att ha bil eller inte. För mig är det den största anledningen till varför jag skaffade en bil. ”Giorgio” kanske han får heta. Han är ju trots allt italienare och en riktig tjejtjusare och kvinnokarl (för att klargöra; det har varit enbart kvinnliga ägare till bilen). 😉
cimg0037a

Det blev en tur till Lilleby havsbad. Dock var det ingen som badade nu då vattnet var ganska kallt och solen sken bara lite blygt bakom molnen. Men det var skönt att få komma bort från staden och njuta lite av tystnad och svala havsbrisar.

cimg0036acimg0032acimg0031a

cimg0027a
En termos te hade jag med mig, som jag satt och smuttade lite på.

cimg0006a

cimg0009
Hej, kompis!

cimg0013a

cimg0020a
*försöker här att inte ramla i vattnet*

cimg0021a

 

cimg0039a
När man är på en strand är det ju lätt att man går på skattjakt och tar med sig små fina saker hem. Glasbitar slipade av havet, en bit flinta, fjädrar och fina stenar.

I närmare två timmar vistades jag på denna plats, sedan körde jag hem igen och har nu också fått ihop en ganska hyfsad hemsida. Jag är ju inte i närheten av ett proffs på att fixa hemsidor, men denna duger så länge. Huvudsaken är väl att jag nu har ett lite mer officiellt ställe på Internet utanför Facebook där man kan titta på mina bilder och läsa mina små svamlanden.

Ciao!
SaGu


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s