Att det ska vara så svårt…

 

WIN_20170206_18_10_50_Pro

…att hålla sig till saker, att få saker gjorda, att ha lite jävla självdisciplin!
Jag vill ju vara mer produktiv och kreativ, som de flesta säkert vill. Men att genomföra idéer och projekt och faktiskt bli färdig, istället för att bara påbörja saker man bara kommer halvvägs med, är något jag är ganska kass på. Jag får en hel del idéer, men det är ungefär så långt saker kommer. De blir inte så mycket mer än bara idéer. Och jag vet inte varför jag har så svårt att faktiskt genomföra mina idéer. Lathet, kanske. Ja, delvis. En rädsla för att misslyckas? Möjligt. Samtidigt vet jag ju egentligen bättre. Att begå misstag och misslyckanden är egentligen enda vägen framåt. Alla stora entreprenörer säger samma sak om det; att man måste våga misslyckas för att kunna lyckas. Och dessutom vet jag ju också att det alltid kommer finnas någon som gillar det jag gör. Det finns de som är sämre konstnärer än jag och som det går bra för, så egentligen kan jag ju på sätt och vis inte misslyckas. Detta skrev jag ju om i mitt förra blogginlägg (som jag skrev för ETT ÅR sedan…herregud…).
Nu har jag i alla fall kommit så ”långt” att jag fixat en Instagramsida för SaGu Creations. Detta kanske kan få mig att bli lite mer motiverad till att faktiskt få saker gjorda med allt detta.
Just nu känner jag mig riktigt motiverad och är uppfylld av en känsla av ”Nu jävlar!”, och varje gång jag känner såhär är jag fast besluten att verkligen få den känslan att hålla i sig. Men…vi får se. Jag måste nog leta reda på en piska och en morot.

Följ mig och mitt skapande på Instagram: https://www.instagram.com/sagucreations/

 

 

 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s